Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

* Ο πρώην ΤΣΑΡΟΣ τα κατάφερε !

Ο πρώην ΤΣΑΡΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ στο ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ
8.2.2009 (article.02.3019)

Ο πρώην ΤΣΑΡΟΣ (παρατσούκλι ΓΙΩΡ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ από την ΙΤΕΑ, ή ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓ) μας τέλειωσε. Κατάφερε να ρίξει χονδρό φαλιμέντο. Επαιξε στις πλάτες μας και έχασε. Μόνο που τα χάσαμε όλα εμείς ! Τώρα ο Παπαθανασίου θα συνεχίσει (εκτείοντας και αυτός ποινή όπως ο Βύρωνας..) κάτω από τη σκιά του ΥΠΕΧΩΔΕ Σαρακατσάνου, θα μας οδηγήσει σε ...στέρεο έδαφος... μακρυά από τη τρέχουσα οικονομική κρίση.
Μιλάμε για μία Κυβέρνηση με "τρίμηνα" παράστασης !

Το χειρότερο πράγμα είναι ότι εν μέσω αυτής της κρίσης -που θα έπρεπε να υπάρχει σύμπνοια όλου του πολιτικού κόσμου- να μιλάμε για εκλογές. Αυτό βοηθά τους ξένους ανταποκριτές και τα ξένα funds, τα οποία αφού δεν πρόβλεψαν τη δική τους κρίση και χασούρα, πετάνε το μπαλάκι στο Νότο της Ευρώπης.

Να προσέξουμε λένε οι Γερμανοί τη δημοσιονομική πολιτική μας, γατί δεν πάμε καλά ! Μήπως αυτοί πάνε καλά που ακόμα μας πληρώνουν τις οφειλές για τις καταστροφές του Πολέμου που προκάλεσαν ? Γιατί τα ξεχνάμε ? Οι Ιταλοί ήταν στον ίδιο άξονα και κέρδισαν το Δικαστήριο και πάνε για τα Ευρωπαικά Δικαστήρια. Εμείς το πνίγουμε μέσα στην Ελλάδα, κάτω από το χαλί.

-Η Γερμανία ζεί αποκλειστικά και μόνο από τις εξαγωγές της και εμείς στο Νότο, καταναλώνουμε και μάλιστα είμαστε οι καλύτεροι αγοραστές των προιόντων τους.
Αρα μας έχουν απόλυτη ανάγκη και ασ τα ξεχάσει η Μέρκελ....

Η ίδια η ελλην κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει το σενάριο των εκλογών, γιατί τότε η ίδια μας οδηγεί στο μοναδικό σενάριο των διπλών εκλογών τον Ιούνιο (με ευροεκλογές).
Για να τις κάνει τότε όμως πρέπει να μαs δώσει προοπτικές, να τονώσει την αγορά, να απελευθερώσει τις εισαγωγές στα Πενεπιστήμια (το έταξε στη νεολαία), να βρεί χρήματα δανεικά φθηνά, να κλείσει με τα σκάνδαλα και τους κουμπάρους !
Μπορεί να τα κάνει όλα αυτά σε 3 μήνες ?
Για το Γιωργάκη Παπανδρέου, δεν το συζητώ, γιατί το παιδί διαβάζει ελληνικά ακόμη με δάσκαλο τη μαμά του ! Εχει καιρό ακόμη να περάσει τη τάξη με τη Μαργαρίτα.
Για τους ανωτέρω λόγους ας ανασκουμπωθούμε να δουλέψουμε όλοι και να σταματήσουμε τα σκάνδαλα και τις εκλογολογίες. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου